Spălare halate medicale

Spălare halate medicaleȘtim că binele pacientului este cel mai important pentru dumneavoastră! De aceea faceți totul ca el să se simtă cât mai confortabil posibil și să aibă convingerea că este îngrijit cu responsabilitate. Primul lucru pe care îl remarcă un pacient când intră într-o unitate medicală sunt uniforma medicală și halatele. Prima impresie! Iar aceasta este de multe ori decisivă.

Pentru ca uniformele medicale și halatele să arate zilnic ca noi, Curățica – Spălătorie halate medicale le spală și le calcă impecabil. Datorită tehnologiei de ultimă ora și detergenților deosebit de performanți, țesăturile își păstrează ținuta, rămânând totodată plăcute la atingere. De asemenea culorile rămân strălucitoare și nu pălesc. Chiar și cele mai dificile pete (iod, sânge etc.) sunt îndepărtate, iar costumele medicale și lenjeria din unitatea dumneavoastră medicală vor arăta ca noi după spălare.

În procesul de curățare / spălare / igienizare, angajații noștri urmează cu strictețe toate etapele necesare pentru un rezultat impecabil:

  1. Uniformele medicale, halatele, sarafanele și cearceafurile sunt preinspectate și etichetate în funcție de natura fibrelor, de culoare și de petele evidente.
  2. Petele sunt pretratate, în funcție de natura lor, cu substanțe de cea mai înaltă calitate.
  3. Textilele sunt spălate în mașini dotate cu tehnologie de ultimă generație, dispunând de o multitudine de programe de spălare personalizată, în funcție de țesătură și de gradul de murdărire. Folosim detergenți eficienți și totodată prietenoși cu mediul. Secretul îmbinării sustenabilității cu rezultatele impecabile în procesul de spălare constă în calitatea și dozarea optimă a substanțelor active din detergenți.
  4. Uniformele medicale, halatele, sarafanele și cearceafurile sunt apoi uscate cu mare atenție pentru a nu degrada sau decolora țesăturile. Uscătoarele noastre dispun de funcții de control al umidității și al temperaturii de uscare.
  5. În funcție de natura țesăturii, echipamentele de lucru sunt călcate impecabil, prevenind totodată deteriorarea gulerelor și a manșetelor.
  6. Textilele sunt ambalate individual după procesul de călcare.

Pentru o ținută impecabilă a angajaților din unitatea dumneavoastră medicală contați pe Curățica, un ajutor de nădejde în păstrarea curățeniei!

Pentru orice detalii ne puteți contacta prin e-mail, telefonic, Whatsapp sau la sediu.Pentru orice detalii ne puteți contacta
prin e-mail, telefonic, Whatsapp sau la sediu.