Spălare prosoape și halate SPA

Spălare prosoape și halate SPASPA, relaxare, răsfăț… Un halat moale și cald, un prosop curat și parfumat și toate grijile de peste zi dispar. Curățica este partenerul dumneavoastră de nădejde în grija pe care o acordați confortului fiecărui client în parte. Firma noastră vă oferă servicii de spălare a prosoapelor și halatelor din centrele SPA.

Datorită tehnologiei de ultimă ora și detergenților deosebit de performanți, țesăturile își păstrează ținuta, rămânând totodată moi, catifelate, plăcute la atingere. De asemenea culorile rămân strălucitoare și nu pălesc.

În procesul de curățare / spălare / igienizare a prosoapelor și halatelor SPA, angajații noștri urmează cu strictețe toate etapele necesare pentru un rezultat impecabil:

  1. Prosoapele și halatele SPA sunt preinspectate și etichetate în funcție de natura fibrelor, de culoare și de petele evidente.
  2. Petele sunt pretratate, în funcție de natura lor, cu substanțe de cea mai înaltă calitate.
  3. Textilele sunt spălate în mașini dotate cu tehnologie de ultimă generație, dispunând de o multitudine de programe de spălare personalizată, în funcție de țesătură și de gradul de murdărire. Folosim detergenți eficienți și totodată prietenoși cu mediul. Secretul îmbinării sustenabilității cu rezultatele impecabile în procesul de spălare constă în calitatea și dozarea optimă a substanțelor active din detergenți.
  4. Textilele sunt apoi uscate cu mare atenție pentru a nu degrada sau decolora țesăturile. Uscătoarele noastre dispun de funcții de control al umidității și al temperaturii de uscare.
  5. Prosoapele și halatele SPA sunt ambalate.

Pentru un confort desăvârșit al clienților dumneavoastră contați pe Curățica – Spălare prosoape și halate SPA, un ajutor de nădejde în păstrarea curățeniei!

Pentru orice detalii ne puteți contacta prin e-mail, telefonic, Whatsapp sau la sediu.Pentru orice detalii ne puteți contacta
prin e-mail, telefonic, Whatsapp sau la sediu.