Curățare salopete service auto și ateliere mecanice

Curățare salopete service auto și ateliere mecaniceO mașină de nota zece este îngrijită de o echipa de mecanici impecabili. Uniformele de lucru fără pete sunt o dovada de respect față de client și o asigurare că mașina va ieși din service nu doar perfect funcțională, ci și cu interiorul protejat de pete de ulei sau vaselina. Firma noastră vine să sprijine dezideratul dumneavoastră, oferindu-vă servicii de spălare a echipamentelor de lucru, a halatelor și uniformelor angajaților atelierului auto, respectiv de curățare salopete service auto și ateliere mecanice.

Datorită tehnologiei de ultimă ora și detergenților deosebit de performanți, țesăturile își păstrează ținuta, rămânând totodată plăcute la atingere. De asemenea culorile rămân strălucitoare și nu pălesc. Chiar și cele mai murdare salopete de lucru vor arăta ca noi după spălare.

În procesul de curățare / spălare / igienizare, angajații noștri urmează cu strictețe toate etapele necesare pentru un rezultat impecabil:

  1. Echipamentele de lucru, halatele și uniformele angajaților sunt preinspectate și etichetate în funcție de natura fibrelor, de culoare și de petele evidente.
  2. Petele sunt pretratate, în funcție de natura lor, cu substanțe de cea mai înaltă calitate.
  3. Textilele sunt spălate în mașini dotate cu tehnologie de ultimă generație, dispunând de o multitudine de programe de spălare personalizată, în funcție de țesătură și de gradul de murdărire. Folosim detergenți eficienți și totodată prietenoși cu mediul. Secretul îmbinării sustenabilității cu rezultatele impecabile în procesul de spălare constă în calitatea și dozarea optimă a substanțelor active din detergenți.
  4. Hainele de lucru și uniformele sunt apoi uscate cu mare atenție pentru a nu degrada sau decolora țesăturile. Uscătoarele noastre dispun de funcții de control al umidității și al temperaturii de uscare.
  5. În funcție de natura țesăturii, echipamentele de lucru sunt călcate impecabil, prevenind totodată deteriorarea gulerelor și a manșetelor.
  6. Hainele de lucru și uniformele sunt ambalate după procesul de călcare.

Pentru o ținută impecabilă a angajaților dumneavoastră contați pe Curățica, un ajutor de nădejde în păstrarea curățeniei!

Pentru curățare salopete service auto și ateliere mecanice vă invităm să ne contactați.