Curățare echipamente industria grea

Curățare echipamente industria greaProfesionalismul echipei dumneavoastră, dedicarea fiecărui angajat în parte trebuie fie vizibile numai prin rezultatele obținute, nu și prin petele de sudoare. Spuneți un „mulțumesc” angajaților dumneavoastră pentru efortul depus, oferindu-le salopete curate, în care să se simtă confortabil. Firma noastră vă oferă servicii de spălare a salopetelor de lucru, a halatelor și uniformelor angajaților – curățare echipamente industria grea.

Datorită tehnologiei de ultimă ora și detergenților deosebit de performanți, țesăturile își păstrează ținuta, rămânând totodată plăcute la atingere. De asemenea culorile rămân strălucitoare și nu pălesc. Chiar și cele mai murdare salopete de lucru vor arăta ca noi după spălare.

În procesul de curățare / spălare / igienizare, angajații noștri urmează cu strictețe toate etapele necesare pentru un rezultat impecabil:

  1. Echipamentele de lucru, halatele și uniformele angajaților sunt preinspectate și etichetate în funcție de natura fibrelor, de culoare și de petele evidente.
  2. Petele sunt pretratate, în funcție de natura lor, cu substanțe de cea mai înaltă calitate.
  3. Textilele sunt spălate în mașini dotate cu tehnologie de ultimă generație, dispunând de o multitudine de programe de spălare personalizată, în funcție de țesătură și de gradul de murdărire. Folosim detergenți eficienți și totodată prietenoși cu mediul. Secretul îmbinării sustenabilității cu rezultatele impecabile în procesul de spălare constă în calitatea și dozarea optimă a substanțelor active din detergenți.
  4. Salopetele sunt apoi uscate cu mare atenție pentru a nu degrada sau decolora țesăturile. Uscătoarele noastre dispun de funcții de control al umidității și al temperaturii de uscare.
  5. În funcție de natura țesăturii, echipamentele de lucru sunt călcate impecabil, prevenind totodată deteriorarea gulerelor și a manșetelor, iar ulterior sunt împăturite și ambalate, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Pentru o ținută impecabilă a angajaților dumneavoastră contați pe Curățica, un ajutor de nădejde în păstrarea curățeniei!

Pentru curățare echipamente industria grea vă invităm să ne contactați.