Curățare echipamente bucătari și ospătari

Curățare echipamente bucătari și ospătariPreparatele dumneavoastră sunt delicioase! Ne lingem pe degete! Serios! Dar ce faceți cu petele de pe șorțurile și uniformele bucătarilor?  Simplu! Veniți la noi. Firma noastră vă oferă servicii de spălare a salopetelor de lucru, a halatelor și uniformelor angajaților. Curățica are grijă ca bucătarii și ospătarii din unitatea dumneavoastră să arate impecabil în fiecare zi, oferindu-vă servicii de curățare echipamente bucătari și ospătari.

Datorită tehnologiei de ultimă ora și detergenților deosebit de performanți, țesăturile își păstrează ținuta, rămânând totodată plăcute la atingere. Venim de hac chiar și celor mai dificile pete, de grăsime sau de vin roșu. Albul va rămâne strălucitor, iar ținutele color vor arăta ca noi după spălare.

În procesul de curățare / spălare / igienizare, angajații noștri urmează cu strictețe toate etapele necesare pentru un rezultat impecabil:

  1. Echipamentele de lucru, halatele și uniformele angajaților sunt preinspectate și etichetate în funcție de natura fibrelor, de culoare și de petele evidente.
  2. Petele sunt pretratate, în funcție de natura lor, cu substanțe de cea mai înaltă calitate.
  3. Textilele sunt spălate în mașini dotate cu tehnologie de ultimă generație, dispunând de o multitudine de programe de spălare personalizată, în funcție de țesătură și de gradul de murdărire. Folosim detergenți eficienți și totodată prietenoși cu mediul. Secretul îmbinării sustenabilității cu rezultatele impecabile în procesul de spălare constă în calitatea și dozarea optimă a substanțelor active din detergenți.
  4. Îmbrăcămintea este apoi uscată cu mare atenție pentru a nu degrada sau decolora țesăturile. Uscătoarele noastre dispun de funcții de control al umidității și al temperaturii de uscare.
  5. În funcție de natura țesăturii, echipamentele de lucru sunt călcate impecabil, prevenind totodată deteriorarea gulerelor și a manșetelor, iar ulterior sunt împăturite și ambalate, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Pentru o ținută impecabilă a angajaților dumneavoastră contați pe Curățica, un ajutor de nădejde în păstrarea curățeniei!

Pentru curățare echipamente bucătari și ospătari vă invităm să ne contactați.