Spălare prosoape și halate fitness

Spălare prosoape și halate fitnessAdrenalină, efort, performanță… transpirație, pete! Și ce dacă? Atât timp cât apelați la Curățica, petele sau mirosurile neplăcute nu au nicio șansă. Curățica spală și igienizează prosoapele și halatele oferite clienților sălii dumneavoastră de fitness, astfel încât prospețimea și curățenia textilelor să le sporească și mai mult bucuria de a face sport.

Datorită tehnologiei de ultimă ora și detergenților deosebit de performanți, țesăturile își păstrează ținuta, rămânând totodată plăcute la atingere. De asemenea culorile rămân strălucitoare și nu pălesc. Chiar și cele mai murdare salopete de lucru vor arăta ca noi după spălare.

În procesul de curățare / spălare / igienizare a prosoapelor și halatelor SPA, cu preluare/predare la sediul dumneavoastră., angajații noștri urmează cu strictețe toate etapele necesare pentru un rezultat impecabil:

  1. Prosoapele și halatele de fitness sunt preinspectate și etichetate în funcție de natura fibrelor, de culoare și de petele evidente.
  2. Petele sunt pretratate, în funcție de natura lor, cu substanțe de cea mai înaltă calitate.
  3. Textilele sunt spălate în mașini dotate cu tehnologie de ultimă generație, dispunând de o multitudine de programe de spălare personalizată, în funcție de țesătură și de gradul de murdărire. Folosim detergenți eficienți și totodată prietenoși cu mediul. Secretul îmbinării sustenabilității cu rezultatele impecabile în procesul de spălare constă în calitatea și dozarea optimă a substanțelor active din detergenți.
  4. Prosoapele și halatele de fitness sunt apoi uscate cu mare atenție pentru a nu degrada sau decolora țesăturile. Uscătoarele noastre dispun de funcții de control al umidității și al temperaturii de uscare.
  5. Prosoapele și halatele de fitness sunt împăturite, conform cerințelor dumneavoastră, astfel încât să poată fi depozitate direct în dulapurile prevăzute în acest scop.

Pentru prospețimea și căldura binemeritate după efort contați pe Curățica, un ajutor de nădejde în păstrarea curățeniei!

Pentru orice detalii ne puteți contacta prin e-mail, telefonic, Whatsapp sau la sediu.Pentru orice detalii ne puteți contacta
prin e-mail, telefonic, Whatsapp sau la sediu.