Spălare lenjerie hoteluri și pensiuni

Spălare lenjerie hoteluri și pensiuniConduceți un hotel, restaurant sau pensiune și vă doriți o colaborare avantajoasă pentru spălarea și călcarea lenjeriei dumneavoastră? Curățica – Spălare lenjerie hoteluri și pensiuni vă oferă un sistem avantajos de preluare, spălare, călcare și returnare – la un nivel de calitate foarte ridicat și în cel mai scurt timp posibil.

Acest serviciu este destinat hotelurilor și pensiunilor, a care nivelul de exigență este foarte ridicat. Știm că o lenjerie bine spălată și călcată reprezintă un factor de satisfacție pentru turiștii care vin la dumneavoastră. De aceea, am investit în echipamente moderne și eficiente, cu ajutorul cărora să oferim cele mai bune servicii. Folosim detergenți speciali, foarte eficienți, dar și foarte delicați cu țesăturile pe care le spălăm.

Diferența

Știm că fiecare lenjerie este diferită și, de aceea, ne ocupăm cu mare atenție de lenjeria dumneavoastră. Respectăm indicațiile producătorului legate de timpul de spălare, temperatura apei, detergentul folosit și procedura de călcare. Ne asigurăm astfel că rezultatul final este unul pe măsura așteptărilor.

Ne ocupăm de tot

Ne ocupăm de tot traseul lenjeriilor pe care le curățăm, de la preluarea lor și până la returnarea lor la sediul hotelului sau pensiunii dumneavoastră. Un simplu apel telefonic către noi este suficient pentru a stabili toate detaliile unei colaborări fructuoase. Prețul și timpii de livrare vor fi stabiliți împreun cu dumneavoastră, în funcție de volumul de lenjerie și de ritmicitatea spălărilor.

Ne deplasăm în orașul Brașov precum și în localitățile învecinate, pe o distanță de 50 km, cu mașini speciale, pentru a prelua de la dumneavoastră țesăturile murdare și a vi le returna spălate și călcate.

La Curățica – Spălare lenjerie hoteluri și pensiuni curățăm următoarele tipuri de țesături: lenjerii de pat (cearceafuri, fețe de pernă, fețe de plapumă, învelitori de pat), fețe de masă, prosoape de orice tip, halate, alte țesături specifice din hotelul sau pensiunea dumneavoastră. Curățăm aceste țesături indiferent de culoarea lor și a materialului din care sunt realizate.

Pentru orice detalii ne puteți contacta prin e-mail, telefonic, Whatsapp sau la sediu.Pentru orice detalii ne puteți contacta
prin e-mail, telefonic, Whatsapp sau la sediu.