Spălare halate și echipamente măcelării/abatoare

Spălare halate și echipamente măcelării/abatoarePentru ca pe masa fiecăruia dintre noi să fie o friptură pe cinste, avem nevoie de dedicația muncitorilor din abatoare și măcelării. Pentru ca angajații dumneavoastră să poată avea în fiecare zi halate curate, este nevoie de munca noastră. Aspectul îngrijit al muncitorilor dumneavoastră este prima dovadă de respect și totodată un sincer „mulțumesc” pe care îl adresați angajaților proprii. Firma noastră vă oferă servicii de spălare halate, echipamente de lucru, și uniforme pentru măcelării/abatoare.

Datorită tehnologiei de ultimă ora și detergenților deosebit de performanți, vom înlătura chiar și petele dificile de sânge și grăsime, în timp ce țesăturile își păstrează ținuta, rămânând totodată plăcute la atingere. Chiar și cele mai pătate echipamente de lucru vor arăta ca noi după spălare.

În procesul de curățare / spălare / igienizare, angajații noștri urmează cu strictețe toate etapele necesare pentru un rezultat impecabil:

  1. Echipamentele de lucru, halatele și uniformele angajaților sunt preinspectate și etichetate în funcție de natura fibrelor, de culoare și de petele evidente.
  2. Petele sunt pretratate, în funcție de natura lor, cu substanțe de cea mai înaltă calitate.
  3. Textilele sunt spălate în mașini dotate cu tehnologie de ultimă generație, dispunând de o multitudine de programe de spălare personalizată, în funcție de țesătură și de gradul de murdărire. Folosim detergenți eficienți și totodată prietenoși cu mediul. Secretul îmbinării sustenabilității cu rezultatele impecabile în procesul de spălare constă în calitatea și dozarea optimă a substanțelor active din detergenți.
  4. Hainele de lucru și uniformele sunt apoi uscate cu mare atenție pentru a nu degrada sau decolora țesăturile. Uscătoarele noastre dispun de funcții de control al umidității și al temperaturii de uscare.
  5. În funcție de natura țesăturii, echipamentele de lucru sunt călcate impecabil, prevenind totodată deteriorarea gulerelor și a manșetelor.
  6. Echipamentele de lucru sunt împăturite și ambalate după procesul de călcare, în funcție de solicitările dumneavoastră.

Pentru o ținută impecabilă a angajaților dumneavoastră contați pe Curățica, un ajutor de nădejde în păstrarea curățeniei!

Pentru orice detalii legate de spălare halate și echipamente măcelării/abatoare vă invităm să ne contactați.