Spălare uniforme de lucru pescării

Spălare uniforme de lucru pescăriiNicio masă fără pește! Nu n-am uitat! Dar s-a confirmat că peștele este într-adevăr sănătos. Cu o condiție – să ajungă pe masa noastră în cele mai bune condiții de igienă. Iar aici intervine Curățica! Pentru ca angajații dumneavoastră să poată avea în fiecare zi halate curate, aveți nevoie de un partener de încredere. Aspectul îngrijit al muncitorilor dumneavoastră este prima dovadă de respect față de clienți și, totodată, un sincer „mulțumesc” pe care îl adresați angajaților proprii. Firma noastră vă oferă servicii de spălare a echipamentelor de lucru, a halatelor și uniformelor angajaților – Spălare uniforme de lucru pescării.

Datorită tehnologiei de ultimă ora și detergenților deosebit de performanți, vom înlătura chiar și petele dificile, în timp ce țesăturile își păstrează ținuta, rămânând totodată plăcute la atingere. Iar asta nu este tot! Echipamentele de lucru vor avea un miros proaspăt, fără iz de pește. Halatele și salopetele vor arăta ca noi după spălare.

În procesul de curățare / spălare / igienizare, angajații noștri urmează cu strictețe toate etapele necesare pentru un rezultat impecabil:

  1. Echipamentele de lucru, halatele și uniformele angajaților sunt preinspectate și etichetate în funcție de natura fibrelor, de culoare și de petele evidente.
  2. Petele sunt pretratate, în funcție de natura lor, cu substanțe de cea mai înaltă calitate.
  3. Textilele sunt spălate în mașini dotate cu tehnologie de ultimă generație, dispunând de o multitudine de programe de spălare personalizată, în funcție de țesătură și de gradul de murdărire. Folosim detergenți eficienți și totodată prietenoși cu mediul. Secretul îmbinării sustenabilității cu rezultatele impecabile în procesul de spălare constă în calitatea și dozarea optimă a substanțelor active din detergenți.
  4. Hainele de lucru și uniformele sunt apoi uscate cu mare atenție pentru a nu degrada sau decolora țesăturile. Uscătoarele noastre dispun de funcții de control al umidității și al temperaturii de uscare.
  5. În funcție de natura țesăturii, echipamentele de lucru sunt călcate impecabil, prevenind totodată deteriorarea gulerelor și a manșetelor.
  6. Echipamentele de lucru sunt împăturite și ambalate după procesul de călcare, în funcție de solicitările dumneavoastră.

Pentru o ținută impecabilă a angajaților dumneavoastră contați pe Curățica, un ajutor de nădejde în păstrarea curățeniei!

Pentru orice detalii legate de spălare uniforme de lucru pescării, vă invităm să ne contactați.