Spălare echipamente de lucru

Spălătorie echipamente de lucru

Prima impresie contează! Aspectul îngrijit al muncitorilor dumneavoastră este prima dovadă de respect față de client și totodată un sincer „mulțumesc” pe care îl adresați angajaților proprii. Curățica – Spălare echipamente de lucru vă oferă servicii de spălare a echipamentelor de lucru (inclusiv a cârpelor din atelierele auto), a halatelor și uniformelor angajaților.

Datorită tehnologiei de ultimă ora și detergenților deosebit de performanți, țesăturile își păstrează ținuta, rămânând totodată plăcute la atingere. De asemenea culorile rămân strălucitoare și nu pălesc. Chiar și cele mai murdare salopete de lucru vor arăta ca noi după spălare.

Procesul de curățare / spălare / igienizare al echipamentelor de lucru

În procesul de curățare / spălare / igienizare, urmăm cu strictețe toate etapele necesare pentru un rezultat impecabil:

  1. Echipamentele de lucru, halatele și uniformele angajaților sunt preinspectate și etichetate în funcție de natura fibrelor, de culoare și de petele evidente.
  2. Petele sunt pretratate, în funcție de natura lor, cu substanțe de cea mai înaltă calitate.
  3. Textilele sunt spălate în mașini dotate cu tehnologie de ultimă generație, dispunând de o multitudine de programe de spălare personalizată, în funcție de țesătură și de gradul de murdărire. Folosim detergenți eficienți și totodată prietenoși cu mediul. Secretul îmbinării sustenabilii cu rezultatele impecabile în procesul de spălare constă în calitatea și dozarea optimă a substanțelor active din detergenți.
  4. Hainele de lucru și uniformele sunt apoi uscate cu mare atenție pentru a nu degrada sau decolora țesăturile. Uscătoarele noastre dispun de funcții de control al umidității și al temperaturii de uscare.
  5. În funcție de natura țesăturii, echipamentele de lucru sunt călcate impecabil, prevenind totodată deteriorarea gulerelor și a manșetelor.
  6. În cazul cârpelor din atelierele auto, acestea sunt ambalate imediat după procesul de uscare.
  7. Hainele de lucru și uniformele sunt ambalate după procesul de călcare.

Pentru o ținută impecabilă a angajaților dumneavoastră contați pe Curățica, un ajutor de nădejde în păstrarea curățeniei!

Pentru orice detalii ne puteți contacta prin e-mail, telefonic, Whatsapp sau la sediu.Pentru orice detalii ne puteți contacta
prin e-mail, telefonic, Whatsapp sau la sediu.